Zwemmen Almelo en omgeving 💦 zwemindex.nl (2024)

Zwemmen in de buurt van Almelo. Binnen 30 minuten rijden.

1. Het Sportpark

Almelo Binnenbad Buitenbad

Sportpark Almelo heeft 3 baden, een ondiep bad, een half-diep bad en een 25-m wedstrijdbad met 6 banen. Er is een nieuw zwembad in aanbouw, daarom is het buitenbad gesloten (tot de opening halverwege 2025 of 2026).

2. Zwemparadijs Riviera - Preston Palace

Almelo Subtropisch zwembad

Het Riviera zwemparadijs biedt een tropische ervaring met bubbelende whirlpools, interactieve waterglijbanen en een stroomversnelling onder een fonkelende sterrenhemel. Er zijn ook faciliteiten voor kinderen, zoals een verwarmd kinderbad en een mini-glijbaan. Inclusief drinken, fruit en ijsjes.

Zwemmen Almelo en omgeving 💦 zwemindex.nl (1)
Zwemmen Almelo en omgeving 💦 zwemindex.nl (2)

1 / 6

Zwemmen Almelo en omgeving 💦 zwemindex.nl (3) swipe foto's

Zwemmen Almelo en omgeving 💦 zwemindex.nl (4)

2 / 6

Zwemmen Almelo en omgeving 💦 zwemindex.nl (5)

3 / 6

Zwemmen Almelo en omgeving 💦 zwemindex.nl (6)

4 / 6

Zwemmen Almelo en omgeving 💦 zwemindex.nl (7)

5 / 6

Zwemmen Almelo en omgeving 💦 zwemindex.nl (8)

6 / 6

3. De Kolk

Wierden Binnenbad ± 6 KMvanafAlmelo

Sport en Recreatiebad De Kolk is een recreatiebad met een comfortabele watertemperatuur van 30 graden en een whirlpool. Voor de avontuurlijke bezoekers is er een 50 meter lange glijbaan met speciale effecten. De kleintjes kunnen zich vermaken in de waterspeeltuin met diverse speelelementen. Ontspanningszoekers kunnen tot rust komen in het Turkse stoombad, de sauna of de bubbel-bruisbank. Ook is er een kreek met stroming en een speciaal kleuter- en peuterbad.

4. Het Lageveld

Wierden Recreatieplas ± 7 KMvanafAlmelo

Recreatieplas het Lageveld is in twee fasen aangelegd: de surfvijver is ontstaan door de zandzuiger die gebruikt werd bij zandwinning. De rest van de plas, de zwemvijver en kleutervijver, is uitgegraven. Het zwemgedeelte is maximaal 1,80 meter diep en in het speciaal voor kinderen ingerichte deel is de waterdiepte maximaal 0,8 meter.

WaterkwaliteitUitstekend

Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Het Lageveld

5. De Stamper

Vriezenveen Binnenbad ± 7 KMvanafAlmelo

De Stamper is een overzichtelijk zwembad dat bestaat uit 2 bassins (een 25 meter wedstrijdbad en een instructiebad), een waterglijbaan, jetstreams, stoomcabine en kinderglijbaan. Volop mogelijkheden voor zwemlessen, recreatief zwemmen en verschillende doelgroepen.

6. Camping 'T Grasbroek

Bornerbroek Recreatieplas ± 8 KMvanafAlmelo Entree

De gebiedsbeschrijving is gebaseerd op informatie van de beheerder, informatie van Waterschap Regge en Dinkel en het veldbezoek op 29 juli 2010. De plas ligt ten noorden van het recreatieterrein het Grasbroek gelegen aan de Grasbroekweg 1 te Bornebroek.

WaterkwaliteitGoed

Bekijk alle faciliteiten bij Camping 'T Grasbroek

7. Laco Zwembad Borne

Borne Binnenbad Buitenbad ± 10 KMvanafAlmelo

Laco zwembad Borne heeft een binnenbad met peuter-, wedstrijd- en recreatiebad en een sauna met stoombad. Het buitenbad heeft een peuterbassin en een speelgelegenheid met trampoline en speelhuisje.

8. Camping Het Berkenven

De Pollen Open water zwemplek ± 13 KMvanafAlmelo

Besloten gesitueerde zwemplas voor gasten van Camping Het Berkenven

WaterkwaliteitGoed

Bekijk alle faciliteiten bij Camping Het Berkenven

9. De Vlaskoel

Tubbergen Binnenbad ± 13 KMvanafAlmelo

De Vlaskoel beschikt over comfortabel verwarmde baden, waaronder een wedstrijdbad, instructiebad, bubbelbad en peuterbad. Geniet bij ons van volop zwemplezier en een gevarieerd les- en activiteitenprogramma. Onze faciliteiten omvatten onder andere een waterglijbaan en een Turks Stoombad. Speciaal voor mindervalide zwemmers is er een extra verwarmd instructiebad dat toegankelijk is met behulp van een tillift.

10. Zwembad de Koerbelt

Rijssen Binnenbad Buitenbad ± 15 KMvanafAlmelo

Met een uitgebreid aanbod aan zwemactiviteiten is Zwembad de Koerbelt de perfecte locatie voor zowel de fervente banenzwemmer als de recreatieve waterliefhebber. De faciliteiten omvatten een sportbad en een instructiebad, waar bezoekers terechtkunnen voor diverse zwemactiviteiten.

11. De Mors

Delden Buitenbad ± 16 KMvanafAlmelo

Zwembad de Mors in Delden biedt een ruim opgezet complex met vier verschillende bassins, variërend van een peuterbad tot een diep bassin van 50 meter lang en acht banen. Het zwembad is ingebed in een groene omgeving en biedt gemiddelde temperaturen tussen de 23°C en 25°C, waardoor het de ideale omstandigheden biedt voor lessen en recreatie. Er zijn verschillende speelfaciliteiten, zoals glijbanen, spuitobjecten en duikplanken.

12. Twentebad

Hengelo (Overijssel) Binnenbad Buitenbad ± 17 KMvanafAlmelo

Midden in Hengelo ligt het Twentebad, het grootste familiebad van Twente, waar zwemliefhebbers terechtkunnen voor zowel recreatief als sportief zwemmen. Het centrum is uitgerust met diverse zwembaden, waaronder een 25 meter wedstrijdbad, een recreatiebad met duikplanken en een klimmuur, een doelgroepenbad en een apart 50 meter wedstrijdbad. Het kleine buitenbad biedt verkoeling tijdens warme dagen. Er zijn 2 snelle glijbanen en een groot bubbelbad.

13. De Vlegge

Sibculo Recreatieplas ± 17 KMvanafAlmelo

Zwemplas De Vlegge is een geïsoleerde plas die wordt gevoed door een wel. Het strand is aan de noordzijde gesitueerd. De totale oppervlakte van de plas is ± 95.000m2.

WaterkwaliteitUitstekend

Bekijk alle faciliteiten bij De Vlegge

14. Tuindorpbad

Hengelo (Overijssel) Recreatieplas ± 18 KMvanafAlmelo Entree

Het Tuindorpbad is gelegen in de stadswijk Tuindorp ’t Lansink in Hengelo (figuur 3.1). Oorspronkelijk was het een zandafgraving ten behoeve van de bouw van deze woonwijk. Op verzoek van bewoners werd er in de vijver een bad- en zweminrichting gerealiseerd. In 1923 werd het zwembad in gebruik genomen.

WaterkwaliteitGoed

Bekijk alle faciliteiten bij Tuindorpbad

15. Aquapark de Zandstuve

Vroomshoop Buitenbad ± 18 KMvanafAlmelo

Aquapark de Zandstuve heeft 3 bassins (een 50 meter wedstrijdbad, een recreatiebad en een peuterbad), een duikplank, kinderglijbaan en een zonneweide met speeltoestellen.

16. Recreatieplas Sibculo

Sibculo Recreatieplas ± 19 KMvanafAlmelo

De Spartelvijver Sibculo ligt ten oosten van Sibculo in het noordoosten van Overijssel. De plas heeft een totaal oppervlak van 7,2 ha en is maximaal 16 meter diep. Het zwemgedeelte, de „Spartelvijver‟, bevindt zich in het zuidelijke deel van de plas.

WaterkwaliteitUitstekend

Bekijk alle faciliteiten bij Recreatieplas Sibculo

17. Zwembad Het Ravijn

Nijverdal Binnenbad Buitenbad ± 19 KMvanafAlmelo

Het Ravijn beschikt over drie binnenzwembaden en een buitenbad. Het wedstrijdbad is geschikt voor topwaterpolo en wedstrijdzwemmen, met maar liefst 8 banen van 21x25 meter. Het doelgroepenbad is gevuld met warm water (circa 31,5 graden) en daarom geschikt voor zowel therapeutisch zwemmen als recreatie. Het recreatiebad heeft ook lekker warm water en is ideaal voor instructiezwemmen en recreatie met kinderen, met een uitdagende glijbaan en peuterbadje. Voor verkoeling tijdens warme dagen kunt u in één van de verwarmde buitenbaden plonzen. Er zijn aparte baden voor de kleintjes en een 66 meter lange glijbaan met lichteffecten voor de iets oudere kinderen. Op de recreatie- en ligweide kunt u genieten van de prachtige natuur en zijn er speeltoestellen, een panna-/voetbalveld, douches, kleedaccommodatie en toiletten en horeca met terras. De openingstijden worden dagelijks afgewogen

18. Zwembad De Bargn's

Kloosterhaar Buitenbad ± 20 KMvanafAlmelo

Openluchtzwembad De Bargn’s is een zwembad in Kloosterhaar dat volledig draait op vrijwilligers. Naast een normaal bad, is er een peuterbad met glijbaan en andere speelattributen.

19. De Kuiperberg

Ootmarsum Buitenbad ± 21 KMvanafAlmelo

Zwembad Kuiperberg biedt een uniek uitzicht op het prachtige Twentse natuurlandschap. Het zwembad beschikt over meerdere ligweides, baden, glijbanen en duikplanken en is van alle gemakken voorzien. Het complex is in 2019 compleet gemoderniseerd en is al sinds 1967 een heerlijke plek voor jong en oud. Het wedstrijdbad is perfect voor degenen die graag baantjes zwemmen en biedt een duiktoren. Voor de allerkleinsten zijn er peuterbaden waar ze veilig kunnen spetteren en spelen. Er is ook een recreatiebad met glijbanen.

20. Zwembad de Vijf Heuvels

Markelo Binnenbad Buitenbad ± 21 KMvanafAlmelo

Zwembad de Vijf Heuvels heeft een wedstrijdbad met zes banen en een apart verwarmd bad. Voor de jongste bezoekers is er een peuterbad met een stoere glijbaan en speelelementen. Na het zwemmen kan men ontspannen in de horecaruimte. Buiten is er een diep bassin met springplank, een familiebad met zowel grote als kleine glijbanen en een peuterbad. De grote zonneweide, voorzien van speelmateriaal en speelveldjes, nodigt uit tot ontspanning. Rondom het bassin zijn diverse zit- en ligplekken gecreëerd, zowel in de zon als in de schaduw. Bij mooi weer is de kiosk geopend.

Zwemmen Almelo en omgeving 💦 zwemindex.nl (2024)
Top Articles
How to Lose Weight While Breastfeeding {And KEEP Your Milk Supply}
111+ Amazing Vegan Gift Ideas For Everyone
Houston Isd Applitrack
Revolve 360 Extend Manual
Petco Westerly Ri
Fone Tech Cleveland Ms
Michigan Lottery Predictions For Today
Choke Pony Dating App
Craigslist Richmond Ba
Jack Daniels Pop Tarts
Xenia Canary Dragon Age Origins
Sunshine999
Update | Een maand afvallen met NBFM (+ recept & snacktips!) - Mama's Meisje
Rent A Center Entertainment Center
Sauce 423405
Comparing Each Tacoma Generation, Which is Best?
Pokemon Fire Red Download Pc
Mobile Maher Terminal
Pear Shaped Rocsi
Stanford Rival Crossword Clue
Dimbleby Funeral Home
Mcallen Craiglist
Water Leaks in Your Car When It Rains? Common Causes & Fixes
Craigslist Battle Ground Washington
Movies123.Pick
Weather | Livingston Daily Voice
Https //Pay.instamed.com/Tricore
Q Zangle Cvusd
Maintenance Required Gear Selector Ecu
Cambria County Most Wanted 2022
OC IDEAS TO DRAW [80+ IDEAS!] ✍🏼 | Spin the Wheel - Random Picker
Leonards Truck Caps
Ufc 281 Tapology
Nickelodeon Home Media
Realidades 2 Capitulo 2B Answers
Hyb Urban Dictionary
Apex Item Store.com
What Auto Parts Stores Are Open
Deborah Clearbranch Psychologist Georgia
Famous Church Sermons
Kona Airport Webcam
Plusword 358
Detroit Area Craigslist
Carter Williamson Jay Ok
Equine Trail Sports
Hourly Pay At Dick's Sporting Goods
Ehc Workspace Login
Tinfoil Unable To Start Software 2022
Evil Dead Rise Showtimes Near Regal Destiny Usa
Creed 3 Showtimes Near Island 16 Cinema De Lux
What Does Code 898 Mean On Irs Transcript
Craigslist Boats Rochester
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 6586

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.