6 LEGJOBB Algo kereskedelmi szoftver Indiában (2024) (2024)

Az Algo Trading egy algoritmus alapú kereskedés, amely népszerű kereskedési módszer, amelyet széles körben használnak Indiában. Ezek az algo kereskedési eszközök segít a kereskedés gyorsabb végrehajtásában, mint az emberek. Ilyen kereskedési szoftver használata is minimalizálja az érzelmeket mivel előre meghatározott paraméterek alapján működnek. Az algo kereskedés legjobb szoftvere megvédi Önt a jelentős veszteségektől, optimalizálja a végrehajtási árakat, nagy mennyiségű valós idejű adatot elemez stb. A rossz minőségű kereskedési eszköz kiválasztása azonban végrehajtási hibákhoz, veszteségekhez, korlátozott eszközlefedettséghez, valamint a támogatás és a rugalmasság hiányához vezethet.

Ezért számos algo kereskedési eszközt áttekintettünk 125 + hours hogy megtalálja a legmegfelelőbb szoftvert az indiai kereskedők számára. Mélyreható kutatásunk rendkívül értékes információkat kínált számunkra ezekről az eszközökről. Mivel arra törekszünk, hogy olvasóinknak átlátható elemzést nyújtsunk, csak valódi véleményeket közölünk a termékekről. Most áttekintheti cikkünket, hogy leegyszerűsítse a kiválasztási folyamatot.

Olvass tovább…

A legjobb automatizált Algo kereskedelmi szoftver Indiában

NévTámogatott platformokSzabályozásVevőszolgálatLink
KereskedelemTroniOS, web, Android, Mac, LinuxSEBIKapcsolatfelvételi űrlap, GYIK, BlogokBővebben
piacára MayaWeb, iOS, Android,SEBIWeboldal űrlap, oktatóvideókBővebben
Zerodha StreakAndroid, iOS, webNSE, BSE, MCXEmail, Súgó oldal, OktatóanyagokBővebben
RobottraderiOS, web, AndroidSEBIÉlő chat, telefon, EmailBővebben
AlgoTradersAndroid, IOS, WindowsSEBIEmail és online dokumentációBővebben

1) KereskedelemTron

KereskedelemTron az egyik legjobb algo kereskedési szoftver Indiában, amely segít a kereskedőknek automatizálni mennyiségi stratégiáikat. KereskedelemkéntTron felhasználó, eladhatja ezeket a stratégiákat kereskedőknek és befektetőknek szerte a világon. Ez egy könnyen használható szoftver, amely nem igényel kódolást vagy extra Algo kereskedési eszközöket.

A Trade használataTron, akár 100 stratégiát is telepíthet, és korlátlan számú privát stratégiát hozhat létre. Ez magában foglalja a papírkereskedést is, így nem kell kockáztatnia valódi pénzét.

6 LEGJOBB Algo kereskedelmi szoftver Indiában (2024) (1)

Jellemzők:

  • Kereskedelmi motor: Ez a motor gondoskodik az Ön kereskedéseiről azáltal, hogy folyamatosan új árakat keres a stratégiájában szereplő bármely eszközhöz. Az architectúra automatikusan mérlegel a stratégiák számával, legyen az egy vagy millió.
  • Stratégiaépítő varázsló: Használhatja a KereskedelmetTron stratégiák teljes skálájának felépítésére és algorithms egyetlen kódsor nélkül. Ez a varázsló egy egyszerű folyamatot tartalmaz, például adatadaptereket, stratégiai jelet generator, árvégrehajtási logika, megbízáskezelő rendszer, valamint bróker és tőzsdék.
  • Szociális kereskedelem: A közösségi kereskedés számos stratégiát tesz lehetővé, így kiválaszthatja azokat, amelyeket fel szeretne venni a portfóliójába.
  • Visszatesztelő motor: KereskedelemTron jön a nagy mennyiségű adat és lehetővé teszi a korábbi adatok felhasználását az egyszerű visszaellenőrzés érdekében.
  • Algo stratégiák: Ez az indiai automatizált kereskedési szoftver algo kereskedési stratégiákat kínál mindenféle kereskedő és befektető számára. Olyan stratégiákat kaphat, mint az irányítottság, vagyonteremtés, határidős ügyletek, kvantitatív modell, volatilitás alapú, páros kereskedés és még sok más.
  • Jelentések: KereskedelemTron korlátlan számú, könnyen olvasható jelentést kínál egyetlen felületen. Szűrheti ezeket a jelentéseket stratégia típusa, készítője, közvetítője, végrehajtási típusa és egyebek alapján.
  • Támogatás: A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül megkerestem az ügyfélszolgálatot, és egy pillanat alatt megválaszolták kérdéseimet. A kereskedők a GYIK-et és a blogokat is használhatják, hogy megoldást találjanak bármilyen általános kérdésre.

Érvek

  • Ez az egyik legjobb algo kereskedési platform Indiában, amely élő automatikus, egykattintásos végrehajtást kínál.
  • KereskedelemTron zökkenőmentesen integrálható a brókerek széles skálájával, mint például az 5 Paisa, a Nirmal Bang, az Ahram Wealth, az IIFL értékpapírok és még sok más.

Hátrányok

  • Az ingyenes verzióban csak egy stratégiát telepíthet.

Pricing:

Íme néhány a Trade havi terveibőlTron

KezdőKiskereskedelem Kiskereskedelem+
₹ 300₹ 1200₹ 2500

Ingyenes próbaverzió: Van egy ingyenes verziója, amely lehetővé teszi 10 privát stratégia létrehozását.

Látogassa meg a KereskedelmetTron >>

2) Piac Maya

piacára Maya egy intelligens kereskedési eszköz, amely lehetővé teszi egyedi stratégiák felépítését, visszatesztelését és automatizálását. Segítségével dinamikus stratégiákat építhet fel fejlett bővítmények. Lehetővé teszi, hogy kosarat vagy kosarat hozzon létre több stratégia számos szimbólumából, elemezze teljesítményük történetét, és használja őket algo kereskedéshez.

A kommunikáció felfedezésével szakértőktől is tanulhat kereskedéstunity vagy megoszthatja velük ötleteit más befektetők ösztönzése érdekében. Számos társult brókert kínál kereskedési fiókjának létrehozásához, például Dhan, Alice Blue, Upstox, Espresso, Kunvarji-Saral és még sok más.

6 LEGJOBB Algo kereskedelmi szoftver Indiában (2024) (2)

Jellemzők:

  • piaco*k: piacára Maya olyan platform, amely azonnali hozzáférést biztosít a részvényekhez, árucikkekhez, kripto-, forex-, határidős és sok máshoz. Mélyreható lefedettséget kínál számos adatfolyam segítségével.
  • Alacsony késleltetés: Ez az algo kereskedési szoftver alacsony késleltetést biztosít a legmodernebb technológiával, amely kezeli a kereskedési megbízási sorokat. Ultragyors végrehajtással átirányíthatja a forgalmat több csúcskategóriás kereskedési szerverre.
  • Élő autókereskedelem: Kereskedési számlát csatlakoztathat a Markethez Maya AI Algo Terminal valós kereskedések végrehajtásához stratégiáiban.
  • Papír autókereskedelem: Papírkereskedése a valós kereskedési világ pontos forgatókönyveit szimulálja. Ez segít gyakorolni az értékpapírok vételét és eladását anélkül, hogy tényleges pénzt használna fel, mielőtt a valódi piacra lépne.
  • Stratégiai bővítmények: Több beépülő modult kap, például 2 lábú, 4 lábú, 6 lábú és több lábú. Piac Maya a bővítmények közé tartozik a scalping, a charting bridge és az egyéni kereskedés is.
  • Egyéb jellemzők: Dinamikus jelentéskészítést, kampány- és leadkezelést, fehér címkét és többszintű visszatérítési rendszert kínál. Élő fizetési átjárókat, pénztárcát és újratöltést, valamint SMS-ben, plmailés WhatsApp.
  • Támogatás: Megkerestem a Marketet Maya támogatást a súgó webhely űrlapján keresztül. Azonnal segítettek egy hasznos megoldásban, és az oktatóvideókat is felhasználtam más problémák megoldására.

Érvek

  • Frissítéseket kaphat a piaci trendekről, a legfrissebb kereskedési hírekről és még sok másról.
  • Legfeljebb hat stratégiai sablont biztosít, mindezt ingyenesen.

Hátrányok

  • Nincs élő chat támogatás.

Pricing: piacára Maya egy teljesen ingyenes algo kereskedési szoftver.

Link: https://marketmaya.com/

3) Zerodha Streak

A Zerodha Streak, más néven egyszerűen Streak, egy jól ismert kereskedési szoftver Indiában, amely hatékony funkciókat kínál, és modern felhasználói felülettel vonzó a szemnek. Egyedülálló bennenovasegít stratégiák létrehozásában és azok könnyű piaci bevezetésében.

Kapsz nagy sebességű visszatesztelés ahogy fut billa számítások ionjai másodpercenként. A kereskedők olyan előnyös funkciókat is kapnak, mint a szkennelés és a valós idejű figyelmeztetések algorithms. A felhasználók megnyithatják a Demat számla Zerodha Streak-kel mindössze Rs. 200.

6 LEGJOBB Algo kereskedelmi szoftver Indiában (2024) (3)

Jellemzők:

  • Kockázat kezelés: Szisztematikus kereskedésével, élő telepítésével és utólagos tesztelésével segíti a kockázatok jobb kezelését.
  • stratégiák: Létrehozhat vagy másolhat egy stratégiát, és másodperceken belül visszatesztelheti. A Streak lehetővé teszi élő és papírkereskedelmet is.
  • scanner: Szkennerével pillanatok alatt beolvashat bármely szektort. A piac előtti adatokkal szkennelhet, és figyelmeztetéseket is kaphat, amikor az algoritmus kiváltja a kereskedési jelzések belépését vagy kilépését.
  • Műszaki adatok: Ez az eszköz segít egyéni figyelőlista létrehozásában, és azonnali technikai pillanatképeket biztosít. A kereskedők felhasználhatják ezeket a pillanatképeket, hogy elfogulatlan kereskedési döntéseket hozzanak, mivel az egyéni figyelőlisták segítenek meghatározott részvénycsoportokra összpontosít és figyelje őket.
  • Mobil alkalmazás: A Streak mobilalkalmazás felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely leegyszerűsíti a kereskedést. Ebben az alkalmazásban oktatóanyagokat is elérhet, hogy képezze magát, és naprakész maradjon.
  • Műszaki mutatók: A Streak technikai mutatói diagrammintákat, határidős ügyleteket és opciókat, átfedési tanulmányokat és oszcillátorokat tartalmaznak. Árakcióval, valamint mennyiségi és volatilitási mutatókkal is rendelkezik.
  • Támogatás: A Streak támogatási csapata megoldotta a problémáimat az e-n keresztülmail néhány percen belül. Használhatja a Súgó oldalt is, és oktatóanyagokat nézhet, vagy a Streak Academy segítségével többet megtudhat.

Érvek

  • Ez az egyik legjobb algo kereskedési szoftver, mivel napi 500-tól korlátlan számú vizsgálatot és 300-1000 backtestet kínál.
  • Ugyanazt az eszközt elemezheti különböző időkeretek között a több időkeretre és a több időkeretre kiterjedő funkciókkal.

Hátrányok

  • A GST külön hozzáadásra kerül ennek az automatikus kereskedési szoftvernek az árához Indiában.

Pricing:

Itt vannak a Streak algo kereskedési szoftver havi tervei

Plan névÁrGST
Szabályos₹ 690₹ 124.2
végső₹ 1400₹ 252

Ingyenes próbaverzió: 7 nap

Link: https://streak.zerodha.com/home

4) Robottrader

A Robotrader egy haladó nagyfrekvenciás algo kereskedés az indiai kvantumkereskedők által használt szoftver. Úgy tervezték, hogy felgyorsítsa a kereskedési profitciklust az algo stratégiák testreszabásával a tőzsdei helyzet alapján.

A Robotrader kockázatkezelés segítségével személyre szabhatja az egyes stratégiák kockázati szintjét. Stratégiái közé tartoznak a napon belüli opciók, a napon belüli részvények, a pozíciós opciók, az MCX napon belüli és Forex kereskedési.

6 LEGJOBB Algo kereskedelmi szoftver Indiában (2024) (4)

Jellemzők:

  • Fogd meg a piacot: Ez egy teljesen automatizált indiai kereskedési szoftver, amely fejlett piacelemzést kínál algorithms, és csatlakozhat a napi élő kereskedéshez. Ezenkívül megoszthatja kereskedési ötleteit, és személyre szabottan alkothat algorithms magad.
  • Meztelen kereskedési lehetőség: Ez egy hatékony eszköz, amely segít azonosítani a jövőbeni mögöttes lehetőségeket, és megbízásokat küld opciós szerződésekben, például ATM/OTM/IM.
  • Algo fejlesztés: A Robotrader weboldalán felkeresheti az Algo fejlesztési oldalát, és felvehet programozókat az Amibroker AFL fejlesztésére. Azt is lehetővé teszi szakértő tanácsadókat alkalmazzon és kereskedési eszközöket és egyebeket szerezhet be, a követelményeknek megfelelően. Ezenkívül MT4 és MT5 programozási szolgáltatásokat kap.
  • Teljes biztonság: Biztosítja, hogy pénzei biztonságosan elrejtve maradjanak, mivel soha nem fér hozzá közvetlenül.
  • Sync portfólió: Tudod sync portfólióját úgy, hogy egyetlen kattintással összehangolja a kriptoeszközöket a kereskedői számlájával. Lehetőséget ad arra is, hogy pénzeszközeit különböző kereskedési stratégiákkal rendelkező kereskedőkhöz rendelje.
  • platformok: Kezeli kereskedését különböző platformokon, például az Amibrokeren, Binance, Ctrader és MetaTrader. A Robotrader-t a TradingView-val, a Ninja Trader-rel és az Excel-lel is használhatja.
  • Támogatás: Egy problémával kapcsolatban felvettem a kapcsolatot a Robotrader telefonos ügyfélszolgálatával, és azonnal megoldották a megfelelő megoldást. Azt is email vagy használja élő csevegésüket, hogy kapcsolatba lépjen a támogatással.

Érvek

  • Egyedi kialakítású eszközzel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy pontosan tudja, hol kell megrajzolni a kereslet és kínálat kulcsfontosságú területeit.
  • Az egyik legjobb algo kereskedési platform lévén, kínál a momentum mérő, amely segít a kereskedési szimbólum erősségének megtekintésében az egyszerű piaci navigáció érdekében.

Hátrányok

  • Ez az algo kereskedési platform leginkább a drága vég felé hajlik.

Pricing:

Itt vannak a Robottraderek árazási tervei

1 hónapalapvető
₹ 3500₹ 25,000

Ingyenes próbaverzió: Kérésre bemutatót kínál.

Link: https://www.robotrader.co.in/

5) AlgoTraders

Az AlgoTraders szoftvernek van egy kutatás-központú csoportja, amely szisztematikus mennyiségi kereskedési stratégiákat fejleszt ki. A csoport magasan képzett fejlesztőkből és tudósokból áll, akik felsőfokú végzettséggel rendelkeznek statisztikából, közgazdaságtanból, számítástechnikából, nagy adathalmazból, pénzügyi tervezésből és gépi tanulásból.

Olyan szoftvereket fejlesztenek, amelyek önállóan tudnak kereskedni a piaco*kon. Kvantitatív stratégiáit az akadémiai és a kereskedelmi ágazat legújabb eredményei alapján alakították ki.

6 LEGJOBB Algo kereskedelmi szoftver Indiában (2024) (5)

Jellemzők:

  • Portfólió menedzsment: Az AlgoTraders segítségével testreszabott portfóliókat kap, amelyek matematikailag kiegyensúlyozottak és stabilak.
  • Big Data és AI: Az AlgoTraders csapata statisztikai technikákon alapuló döntéstámogató rendszereket hoz létre. Ez segít adatvezérelt döntések meghozatalában algo kereskedés közben.
  • Kockázat kezelés: Ez a szoftver valós idejű kockázatértékeléssel segíti őket, hogy azonnal reagáljanak a piaci helyzetekre.
  • Minőség és integritás: Az AlgoTraders kódellenőrzést, egységtesztet és egyéb kódtesztelő eszközöket használ, amelyek biztosítják a magas minőséget. Minden terméke jár integrált adatvédelemígy teljes titoktartást garantálnak.
  • Következetes hozamok: Rendszerei történelmileg konzisztens és stabil eredményeket produkáltak, így hosszú távú befektetésnek számít.
  • diverzifikáció: Ennek az algoritmikus kereskedési szoftvernek a diverzifikációja megvédi Önt a kockázatoktól. Ennek az az oka, hogy az AlgoTraders lehetővé teszi a portfóliók diverzifikálását több piac és eszköz között. Azt is lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy hozamot termeljenek mind a medve-, mind a bikapiaco*kon.
  • Támogatás: Az AlgoTrader email kérdéseivel forduljon a támogatáshoz. Bár kissé delayed, válaszoltak nekem néhány hours segítőkész válasszal. A felhasználók online dokumentációt és képzést is elérhetnek.

Érvek

  • India legjobb algo kereskedési szoftvereinek listáján szerepel, mivel teljes átláthatóságot biztosít ügyfelei és partnerei számára.
  • Mindegyik stratégiát több mint 1000-re vizsgálják hours PhD+ szinten.

Hátrányok

  • A felhasználók néha technikai hibákkal szembesülhetnek.

Pricing: Az árajánlatokért kapcsolatba léphet értékesítési csapatával vagy a támogatással.

Link: https://www.algotraders.ai/

6) Algobulls

Az Algobulls az egyik legjobb mesterséges intelligencia kereskedést kínálja algorithms amit bárki használhat. Indiában az NSE, a BSE, az MCXSX és más szabályozások szabályozzák, és felhasználásra kész tudással segíti a könnyű kereskedést. Gen AI sablonokkal és kézi kódolással rendelkezik, amelyek segítenek alkalmazkodni bármely piachoz.

Ez az automatizált kereskedési szoftver egy egyedi webpanellel érkezik, amely információkban gazdag, és teljes pillanatképet nyújt az összes használt stratégiáról. Pillanatképet is kínál minden ügyfél kereskedési és előfizetési terveinek mennyiségéről az egyszerűsített kezelés érdekében.

6 LEGJOBB Algo kereskedelmi szoftver Indiában (2024) (6)

Jellemzők:

  • Valódi kereskedés: Ezzel a szolgáltatással több tőzsdére, több brókerre és több országra kiterjedő kereskedési modulokat kap. Azt 150+ technikai mutatót támogat, minden kategória megrendelés, változatos gyertyatartók stb.
  • Papírkereskedelem: Virtuális eszközökkel kereskedhet 100%-ban virtuális kereskedési környezetben. Ezért nem kell tényleges pénzét befektetnie, és még mindig érezheti a piac valódi hangulatát.
  • backtesting: Hibamentes visszaellenőrzést kínál teljesen automatizált prediktív kereskedéssel algorithms. Hiteles adatokat kap a történeti adatokkal együtt, amelyek segítenek a különböző kereskedési stratégiák tesztelésében.
  • Csípés: Algobulloknak van több mint 25 paraméter hogy tudod finomhangolni. Tartalmazza a stratégiai módosításokat, a stratégiai beállításokat, a műszermódosításokat és a rendelési beállításokat.
  • White label: Előre elkészített eredményvezérelt megoldásai egyedi stratégiákat kínálnak. Energiakiszolgálókat és egyszerű szervertelepítést is biztosít. Ezenkívül egyéni webpanelt, aldomaint és szerverkarbantartást kap ezzel az algoritmikus kereskedéssel.
  • Átfogó jelentések: Pillanatképeket kínál a múltbeli és jelenlegi kereskedési tevékenységekről. Az Algobulls jelentések PNL-könyvként jelennek meg, amely a bruttó nyereséget és veszteséget mutatja, a Kereskedelmi könyv pedig minden kereskedésről jelenít meg információkat. Ezenkívül az Alap könyve bemutatja az összes díjat, és a naplók valós idejű információkat tartalmaznak az egyes stratégiákról, kereskedésekről stb.
  • Támogatás: A telefonos ügyfélszolgálatát használtam segítségül, és azonnal segítettek hasznos útmutatásokkal. Ezen keresztül is csatlakozhat a támogatásához WhatsApp, vagy email, vagy használja erőforrásait algo kereskedésre Indiában.

Érvek

  • A legmodernebb prediktív algoritmussal rendelkezik, amely segít a pontos és megbízható kereskedésben.
  • Állandó és biztonságos kapcsolatot kap minden brókerrel.

Hátrányok

  • Az utólagos tesztelés és a papírkereskedés végrehajtási ideje 30 percre van korlátozva az ingyenes verzióban.

Pricing:

Íme néhány havi fizetett terv ennek az algo kereskedési szoftvernek Indiában.

Csak részvényekKiskereskedelmi piactér és személyre szabott stratégiákPrémium &kiskereskedelmi piactér
₹ 1180₹ 2360₹ 5310

Ingyenes próbaverzió: Ingyenes csomagja van, tranzakciós díjak nélkül

Link: https://algobulls.com/

7) AlgoTest

Az AlgoTest több mint 20 integrált brókerrel és 25 ingyenes visszateszt. Alkalmas kezdőtől középszinten és haladó kereskedőkig. Az AlgoTest segítségével több mint 5 év előzményadatait visszatesztelni tudja, és ezek a tesztek nagy sebességgel futnak az Ön hatékonysága érdekében.

Ez az algo kereskedési szoftver teljes eszközkészletet biztosít a kereskedők számára. Ezzel a technikai elemző eszközzel egyszerű, ingyenes és gyors sablonokat is kap, amelyeket egyetlen kattintással elérhet, és minden nap használhat.

6 LEGJOBB Algo kereskedelmi szoftver Indiában (2024) (7)

Jellemzők:

  • Elemzés: Az AlgoTestben hozzáadhatja stratégiáját és elemezheti a statisztikákat. Ez egy ingyenes szolgáltatás, ezért egyszerűen felkeresheti webhelyét, kattintson az elemzés elemre, lépjen a kívánt oldalra, és elkezdje használni.
  • Visszatesztelés: Az AlgoTest segítségével néhány másodperc alatt visszatesztelheti évek adatait. A backtest részletes jelentéseket kínál, amelyek tartalmazzák a sikerességi arányt, a maximális DD-t és még sok mást. Olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, mint a Legwise SL és Lock Profit, amelyek segítenek maximalizálni a nyereséget. Reális eredményeket is kap, amelyek figyelembe veszik a csúszást, az adókat és a közvetítést.
  • Diagramok: A diagramok előre elkészített stratégiákat tartalmaznak, amelyeket használhat, mint például a Straddle, Strangle, Bull Call Spread és Bear Put Spread.
  • szimulátor: A szimulátor segítségével valósághűen utánozhatja a múltbeli stratégiai teljesítményt, és egyetlen kattintással bármilyen dátumot és időt továbbíthat. A szimulátorban is módosíthat, amíg el nem sajátítja a stratégiákat.
  • F&O árrés kalkulátor: Az AlgoTest ingyenes F&O Margin kalkulátorral rendelkezik, amellyel megbecsülheti az NSE és a BÉT által a különböző stratégiákkal való kereskedéshez szükséges biztonságot.
  • Élő kereskedelem: Több mint 20 bróker közül választhat stratégiák végrehajtásához, és egyetlen kattintással telepítheti azokat. Az élő kereskedés egyben a stratégiák, a kereskedések és a P&L figyelésének központosított helyszíne is.
  • Támogatás: Megkerestem az AlgoTestet e-n keresztülmail és elégedett volt a válaszukkal. Ügyfélszolgálatát más közösségi médián, például Instagramon, Twitteren, Facebookon stb. is elérheti. Kommunikációja is vanunity, blogok és oktatási központ a honlapján.

Érvek

  • Lehetővé teszi a stratégiák tesztelését valódi tőke felhasználása nélkül.
  • Automatizálhatja a Tradeview/chartnik indikátorokat és kereskedhet.

Hátrányok

  • Támogatása kissé lassú a válaszadásban.

Pricing:

Ez az ingyenes algo kereskedési szoftver krediteket kínál, amelyeket felhasználhat a platformon, íme néhány árképzés.

Plan névCreditsÁr
Kezdő300₹ 299
Felfedező800749 ₹ (6% kedvezmény)
per25001999 ₹ (20% kedvezmény)

Ingyenes próbaverzió: Az AlgoTest ingyenesen használható.

Link: https://algotest.in/

Mi az Algo Trading Software?

Algo Trading szoftver, más néven algoritmus kereskedés és automatizált kereskedési, egy fejlett kereskedési eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy intelligens stratégiákkal és előre meghatározott szabályokkal kereskedjenek. Ez a szoftver a com-ot használjaplex adatok a piac elemzéséhez, hogy észrevegyék a lehetőségeket és intelligens számításokkal hajtsanak végre ügyleteket.

Az Algorithm kereskedési platformok használatával megteheti megszünteti az érzelmeket amelyek az emberi létből származnak, ami elhomályosíthatja az ítélőképességedet. A kereskedéseket azonnal végrehajthatja, a döntéshozatal késedelme nélkül. Ez a szoftver hatalmas mennyiségű adatot képes összegyűjteni és elemezni különböző forrásokból és egy másodpercnél rövidebb idő alatt döntsön előre meghatározott irányelvei alapján.

Hogyan működik az Algo Trading Software?

Az Algo Trading szoftver előre meghatározott szabályok és keretrendszerek alapján működik, amelyek programozva és titkosítva vannak benne. Íme egy egyszerű lépésről lépésre ismertetett információ, amely segít jobban megérteni.

Step 1) A kereskedési stratégia készítője bizonyos paraméterek alapján kereskedési stratégiát készít.

Step 2) Ezeket a paramétereket ezután konvertálják algorithms szoftverrel.

Step 3) A algorithms ezt követően alaposan tesztelik és a szoftverbe helyezik.

Step 4) Az Algo kereskedési szoftver ezután az előre meghatározott szabályok és stratégiák segítségével azonosítja a nyereséges mintákat.

Az Algo kereskedési szoftver gyorsabban tud működni, mint a manuális módszerek, és villámgyorsan azonosítja a piaci lehetőségeket.

Az algoritmikus kereskedési szoftver előnyei

Az Algorithmic Trading szoftver számos előnnyel jár felhasználóinak. Íme néhány előny, amelyet kihasználhat belőle:

  • Magassebesség: Villámgyorsan működik a kereskedés végrehajtásában, ami döntő fontosságú egy olyan piacon, amely másodperceken belül megváltozhat. Az algoritmus alapú szoftver ezredmásodperceken belül képes elemezni és megragadni a piaci lehetőségeket.
  • Az érzelmek megszüntetése: Az olyan érzelmeknek, mint a kapzsiság miatti rossz ítélőképesség, amely veszteséghez vezethet, vagy félelem a szükséges ugrások megtételétől, nincs helye az Algo kereskedésében. Pusztán stratégiai alapú, így segíti a pontos döntéshozatalt.
  • Kockázat kezelés: Az algoritmusos kereskedési szoftver képes automatikusan végrehajtani a stop-loss megbízásokat, és más kockázatkezelési képességekkel is rendelkezik.
  • Több piac egyszerreneously: India legjobb algo kereskedési platformjai egyszerre több piacot is felügyelhetnek. Így allowing időt és erőfeszítést takaríthat meg, és kereskedhet számos piacon és eszközön.

GYIK

Igen, az algoritmusos kereskedés teljesen legális, nincs olyan törvény, amely korlátozná ennek a kereskedésnek a használatát. Nem számít, hogy intézmény vagy lakossági befektető, az algo kereskedés mindenki számára legális.

Az Algo kereskedés olyan előnyöket kínál, mint a nagy sebességű végrehajtás, a nagy pontosság, az alacsony kockázat és költség, valamint a megnövekedett likviditás. Ezek az előnyök megóvhatják Önt a veszteségektől, és gyorsabban ragadhatják meg a piaci lehetőségeket, mint a kézi végrehajtás. A profit azonban a kereskedői készségeidtől és a piac állapotától függ.

Az algoritmikus kereskedésnek van néhány kockázata, amellyel tisztában kell lennie, íme néhány kockázat:

  • Ott lehet műszaki hibák időnként, ami hatalmas veszteségeket okozhat.
  • Lehet, hogy nem tulajdonít jelentőséget a piaci zavaroknak pusztán matematikán fut számításokat.
  • Teljesen emberi ítélőképesség nélkül néha negatív hatással lehet a kereskedési eredményekről.

Ítélet

A felülvizsgálóink ​​által összeállított algo kereskedési platformok fenti listája megbízható szoftverek, amelyek segítségével nagy sebességgel megragadhatja a piaci lehetőségeket. Mindazonáltal szeretnénk három legjobb választást ajánlani, amelyeket kutatásunk során a leghasznosabbnak találtunk.

  • KereskedelemTron: Ez az egyik legjobb algo kereskedési alkalmazás Indiában, amely lehetővé teszi akár 100 stratégiát is telepíthet és a korlátlan számú privát stratégiát hozhat létre.
  • piacára Maya: Ez egy teljesen ingyenes algo kereskedési szoftver, amely segít a felhasználóknak dinamikus stratégiák felépítésében fejlett bővítmények. Azt is kínálja frissítések a legújabb piaci trendekről, hírekről stb.
  • Zerodha Streak: A Zerodha Streak-el megkapod villámgyors visszatesztelés ahogy futni tud billa számítások ionjai másodpercenként. Ezenkívül korlátlan számú keresést biztosít az algokereskedéshez Indiában.

A legjobb automatizált Algo kereskedelmi szoftver Indiában

NévTámogatott platformokSzabályozásVevőszolgálatLink
KereskedelemTroniOS, web, Android, Mac, LinuxSEBIKapcsolatfelvételi űrlap, GYIK, BlogokBővebben
piacára MayaWeb, iOS, Android,SEBIWeboldal űrlap, oktatóvideókBővebben
Zerodha StreakAndroid, iOS, webNSE, BSE, MCXEmail, Súgó oldal, OktatóanyagokBővebben
RobottraderiOS, web, AndroidSEBIÉlő chat, telefon, EmailBővebben
AlgoTradersAndroid, IOS, WindowsSEBIEmail és online dokumentációBővebben

Talán tetszene:

  • 6 LEGJOBB Copy kereskedési platform 2024-ben
  • 13 LEGJOBB TradingView alternatíva részvényhez, kriptográfiai és devizapiachoz
  • 12 LEGJOBB Prop Kereskedelmi Cég (2024-es frissítés)
  • 6 legjobb Forex kereskedési cég 2024-ben
  • A 6 legjobb finanszírozott kereskedői program és számla (2024)
  • 8 LEGJOBB opciós kereskedési tanfolyam (2024)
  • 5%-os kedvezmény The Funded Trader Kedvezménykód (2024)
  • 8 LEGJOBB Demat számla Indiában (a legalacsonyabb bróker 2024-ben)
6 LEGJOBB Algo kereskedelmi szoftver Indiában (2024) (2024)
Top Articles
(DS 07) Keto Air Fryer Cookbook($9.99) (Digistore) – Keto Diet Team
19-Day Keto Diet Plan For Beginners With Recipes & Meal Plan
Hotels Near 6491 Peachtree Industrial Blvd
Jordanbush Only Fans
Lexi Vonn
Junk Cars For Sale Craigslist
Free Atm For Emerald Card Near Me
Santa Clara College Confidential
سریال رویای شیرین جوانی قسمت 338
Green Bay Press Gazette Obituary
Flights to Miami (MIA)
Optum Medicare Support
Learn How to Use X (formerly Twitter) in 15 Minutes or Less
Waive Upgrade Fee
Kagtwt
Mikayla Campinos Videos: A Deep Dive Into The Rising Star
Espn Expert Picks Week 2
Toonily The Carry
Aces Fmc Charting
Nhl Wikia
Inside the life of 17-year-old Charli D'Amelio, the most popular TikTok star in the world who now has her own TV show and clothing line
Transfer and Pay with Wells Fargo Online®
Ruse For Crashing Family Reunions Crossword
Yugen Manga Jinx Cap 19
Walgreens On Bingle And Long Point
Dell 22 FHD-Computermonitor – E2222H | Dell Deutschland
Superhot Free Online Game Unblocked
October 19 Sunset
Mkvcinemas Movies Free Download
How To Make Infinity On Calculator
Panchang 2022 Usa
Σινεμά - Τι Ταινίες Παίζουν οι Κινηματογράφοι Σήμερα - Πρόγραμμα 2024 | iathens.gr
Free Robux Without Downloading Apps
Jefferson Parish Dump Wall Blvd
“Los nuevos desafíos socioculturales” Identidad, Educación, Mujeres Científicas, Política y Sustentabilidad
Empires And Puzzles Dark Chest
Gifford Christmas Craft Show 2022
The best specialist spirits store | Spirituosengalerie Stuttgart
The Attleboro Sun Chronicle Obituaries
Mychart Mercy Health Paducah
Panolian Batesville Ms Obituaries 2022
The Great Brian Last
Hampton In And Suites Near Me
Doe mee met ons loyaliteitsprogramma | Victoria Club
The Blackening Showtimes Near Ncg Cinema - Grand Blanc Trillium
Dayton Overdrive
CPM Homework Help
Craigslist Pets Charleston Wv
Tamilblasters.wu
Thrift Stores In Burlingame Ca
login.microsoftonline.com Reviews | scam or legit check
Wayward Carbuncle Location
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 6513

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.